Ad vertising BEST
Δημιουργία Διαφημιστικού PodcastΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ PODCAST;

ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

Δημιουργία των πρώτων σας Podcasts: Προώθηση επιχείρησης | Επιχειρηματικής ιδέας • Τιμές και προσφορές


Τι χρειάζεται για να ξεκινήσεις ένα Podcast
Απλά βήματα δημιουργίας:1) Βρείτε ένα δυνατό όνομα που να ξεχωρίζει και τη βασική ενδιαφέρουσα θεματολογία των podcast που σκέφτεστε να δημιουργήσετε.


2) Φτιάξτε την προωθητική εικόνα η οποία θα λειτουργεί σαν εξώφυλλο για τα podcast σας.
Σαν βήμα είναι εξίσου πολύ σημαντικό καθώς - αν σχεδιαστεί σωστά - θα τραβάει τα βλέμματα και θα προσελκύει ευκολότερα κόσμο στο να ακούσει κάποιο podcast δικό σας ή της εταιρείας σας ώστε να σας γνωρίσει καλύτερα.
Προτείνουμε αν δεν έχετε ιδιαίτερες σχεδιαστικές ικανότητες (επειδή υπάρχουν και κάποιες σχεδιαστικές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν πριν το σχεδιασμό) ή ιδανικότερα αν θέλετε να σχεδιάσετε ένα επιτυχημένο τόσο σαν οπτική όσο και στο κομμάτι του Internet Marketing εξώφυλλο, να το αναθέσετε στους ειδικούς.
Στο AdBEST.gr μπορούμε να σας το προσφέρουμε αυτό σε άριστη τιμή και εξαιρετική ποιότητα με ταχύτητα και υπευθυνότητα.3) Βρείτε τη μουσική υπόκρουση, τη διαφημιστική εισαγωγή ή το intro που θα έχουν τα podcast σας.


4) Αγοράστε, δανειστείτε ή με κάποιο τρόπο προμηθευτείτε τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για να ηχογραφήσετε τα πρώτα podcast σας.
Στην αρχή και σαν δοκιμή μπορείτε ακόμα και να μαγνητοφωνήσετε τα θέματά σας με το μικρόφωνο του κινητού σας (χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως: The Podcast App ή το Anchor μόνο για iPhone, το Podcastmotor, το Stitcher ή το Podcast Studio by Spreaker με το οποίο μπορείτε να ηχογραφήσετε podcast εκτός από το κινητό σας και από το pc ή το laptop σας) αλλά μακροπρόθεσμα και για πιο επαγγελματική δουλειά, σίγουρα θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα καλό μικρόφωνο, ακουστικά κ.τ.λ. προκειμένου τα podcast σας να έχουν σωστό και τίμιο ήχο προς τους ακροατές τους.


5) Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον στο οποίο θα μαγνητοφωνείτε τα Podcast.
Μπορεί να είναι ένα μικρό, ειδικά διαμορφωμένο σαλονάκι - όπου αργότερα θα δέχεστε και κάποιες συνεντεύξεις - ή ένας πιο εντυπωσιακός και επαγγελματικός χώρος της προτίμησής σας.
Σημαντικό είναι να μην έχει ηχορύπανση, να διαθέτει καλή ακουστική και να μπορείτε να δουλεύετε από εκεί άνετα τις ηχογραφήσεις σας και δίχως άσκοπες διακοπές ή ενοχλήσεις.


6) Ηχογραφήστε τα πρώτα σας Podcast.
Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε από μόνο ένα και να τα πηγαίνετε συχνά ανά δύο ή ένα επιπλέον την εβδομάδα αλλά προτείνουμε να έχετε ηχογραφήσει τουλάχιστον πέντε αρχικά, ώστε μόλις τα ανεβάσετε και τα κάνετε άμεσα διαθέσιμα στο κοινό, να μπορείτε γρήγορα και έξυπνα να τα διαφημίσετε ή να τα προωθήσετε.
Το Audacity κάνει δουλειά και μάλιστα - τελειώνοντας την ηχογράφηση και την επεξεργασία των Podcasts σας - μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε μορφή MP3 για μικρότερα σε μέγεθος αρχεία ήχου που όμως δεν υστερούν σε ποιότητα.


6) Βρείτε φιλοξενία / hosting ή αλλιώς: Χώρο για να φιλοξενήσετε τα podcast σας.
Φυσικά και γίνεται να τα φιλοξενήσετε στο ήδη υπάρχον site της εταιρείας/επιχείρησής σας (στην κατάλληλη μορφή) αλλά όσο θα αρχίσετε να ανεβάζετε όλο και περισσότερα, τόσο θα το φορτώνετε και πιθανότατα στο άμεσο μέλλον να το κρασάρετε.
Και δεν θέλουμε κάτι τέτοιο.
Σωστά;
Γι' αυτό λοιπόν μην σκέφτεστε τόσο τα έξοδα.
Σκεφτείτε την μεγάλη εικόνα και προχωρείστε μπροστά.
Στην AdBEST μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ οικονομική τιμή φιλοξενία για τα Podcast σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε σχετικά.7) Ανεβάστε ή δημοσιεύστε τα πρώτα σας podcast.
Προτείνουμε να το κάνετε ταυτόχρονα τόσο στα iTunes, στο TuneIn, στο Libsyn και στο Google Play αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες που μπορείτε, ώστε να δώσετε περισσότερες ευκαιρίες στο μελλοντικό σας κοινό να σας γνωρίσει.
Επίσης το να μην ξεκινήσετε με ένα μόνο Podcast αλλά με περισσότερα, σας δίνει μεγαλύτερο πλεονέκτημα ως προς την κάθε πλατφόρμα, προκειμένου να τα εγκρίνει και να τα κάνει ευρέως διαθέσιμα στους χρήστες της.7) Προωθήστε το Podcast σας.
Η προώθησή τους είναι απαραίτητη, ειδικά στα πρώτα σας στάδια και μπορεί να γίνει με πολλούς και ποικίλους τρόπους.
Μερικές σχετικές συμβουλές που θα σας δίναμε είναι και οι παρακάτω:
• Κάντε εύκολη την κοινή χρήση και το διαμοιρασμό των Podcasts σας μέσω των ακροατών τους δημιουργώντας όμορφες quote - με αποσπάσματα εικόνες και φυσικά συνδέοντάς τες με τα αρμόδια links.
Για εντυπωσιακά αποτελέσματα στη δημιουργία των quote σας, μπορείτε ενδεικτικά να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Crello.com ή το Instructure.com ή το Canva.com.
• Κάντε reshare του τελευταίου σας Podcasts ή καρφιτσώστε το στην κορυφή της σελίδας σας στο Facebook και στο Twitter.
• Μην ξεχνάτε να βάζετε τα σωστά metatags για να έχετε καλύτερη ευρετηρίαση.
Για μεγαλύτερη απόδοση και καλύτερα αποτελέσματα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα οικονομικά πακέτα προώθησής τους στα social media, σε άλλους διαδραστικούς χώρους στο διαδίκτυο αλλά και εκτός αυτού.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PORTFOLIO
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ